Candidați

Candidații care aplică aici, la CSP, sunt importanți pentru noi, și încercăm să facem din căutarea unui loc de muncă, un proces cât mai plăcut, înțelegând astfel că oamenii au multe motive pentru a căuta un nou loc de muncă.

Polski
Română
Slovenský
Latvijas
Português
български
Lietuvis
Magyarul
Español

Lucrăm cu toate categoriile de candidați, indiferent, de nivelul lor de pregătire sau de postul vizat, și, indiferent dacă aceștia sunt în căutarea unui loc de muncă pe perioadă nedeterminată, pe perioadă determinată, cu jumătate de normă sau cu normă întreagă. Vă evaluăm competențele și experiența și, foarte important, ne rezervăm timp pentru a vă vorbi în detaliu despre noul dvs. loc de muncă, deoarece fiecare persoană este diferită.


Suntem întotdeauna deschiși și la dispoziția dv., și vom conlucra până când veți găsi un nou loc de muncă de care să fiți mulțumit. De asemenea, ne vom asigura că fișele dvs. de pontaj sunt procesate cu exactitate.

Vă rugăm să vizitați pagina noastră, cu posturi vacante, și apoi să ne contactați telefonic, pentru a purta o discuție pe această temă, cu unul dintre reprezentanții echipei noastre, de consultanți cu experiență. Acest lucru ne va permite să aflăm mai multe informații despre dvs., să discutăm despre cerințele dvs. specifice, dar vă va permite și dvs. să ne puneți întrebări despre cum vă putem ajuta.

De asemenea, vă puteți înregistra direct, pe site-ul nostru doar apăsândclic aici.

Datorită unei mari varietăți de angajatori care au încredere în CSP, deoarece punem la dispoziție atât personal flexibil cât și permanent, efectiv, deținem în portofoliu aproape orice tip de job, pentru aproape toate nivelurile de competență și experiență!

Promisiunea noastră

CSP asigură

Majoritatea angajatorilor noștri, prin intermediul locurilor de muncă vacante oferă

Angajații noștri sunt resursele noastre cele mai valoroase, și CSP depune eforturi considerabile, pentru a fi cu un pas înainte, focusându-se în primul rând în a asigura bunăstarea și beneficiile de care aceștia au nevoie!

Urmariti Pagina noastra unde veti gasi traduse anunturile noastre de munca și puteți  conversa cu ambasadorii nostri în limba Dvs materna
 

Applying for this role as

Apply Now