A jelentkezők

Jelentkezőink fontosak számunkra, ezért itt a CSP-nél igyekszünk az álláskeresés folyamatát kellemessé tenni, mivel megértjük, hogy az embereknek számos okuk lehet arra, hogy új munkahelyet keressenek.

Polski
Română
Slovenský
Latvijas
Português
български
Lietuvis
Magyarul
Español

Minden jelentkezővel foglalkozunk, függetlenül a képzettségi szintjétől vagy a munkakörtől, valamint, hogy teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben kíván-e dolgozni, illetve ideiglenes vagy állandó munkát keres-e. Értékeljük az Ön tudását és tapasztalatait, és ami nagyon fontos, időt szánunk arra, hogy részletesen megbeszéljük Önnel a jövőbeli munkakörét, hiszen minden ember más és más.

Mindig elérhetők vagyunk és készséggel állunk rendelkezésére; ezért mindaddig foglalkozni fogunk Önnel, amíg Ön megtalálja a számára megelégedést jelentő új munkakört. Emellett gondoskodunk arról is, hogy a ledolgozott munkaidő-nyilvántartását pontosan vezessék.

Kérjük, tekintse meg a betöltetlen álláshelyek oldalunkat, majd hívjon minket telefonon, hogy Tapasztalt Tanácsadóink egy csapatával átbeszélje a dolgokat. Ezáltal többet megtudhatunk Önről; megvitathatjuk sajátos igényeit, illetve Ön is felteheti kérdéseit arról, hogy miként tudunk segíteni.

Közvetlenül is regisztrálhat nálunk, ide kattintva.

Mivel munkáltatók széles skálája bízik a CSP-ben, hogy rugalmas és állandó személyzettel látja el őket, valójában szinte minden képességi és tapasztalati szinthez tudunk munkalehetőséget kínálni!

Amit ígérhetünk

Amit a CSP biztosít

Amit sok Munkaadó és Munkahely biztosít

Nasi pracownicy są naszymi najcenniejszymi aktywami, a CSP ciężko pracuje, aby pozostać w czołówce i zapewnić dobrobyt i świadczenia dla pracowników, które nie mają sobie równych!

Ahhoz, hogy megkezdhesse a munkát, kérjük foglaljon időpontot a CSP egyik irodájába. Ottani munkatársunk több információt fog adni a munkáról, és segít a regisztrációban. Időpontfoglaláshoz kérjük, kattintson a mellékelt linkek egyikére, válasszon egy napot és egy pontos időpontot, illetve adja meg a nevét és az elérhetőségét.  Kérjük, az időpontra hozzon magával olyan dokumentumot, ami bizonyítja az angliai munkavállalásra való jogosultságát (útlevél vagy személyi igazolvány, bizonyíték pre-settled vagy settled status meglétéről, National Insurance Number). 

Foglaljon időpontot a CSP megfelelő irodájába:  

Nuneaton
Leicester
Spalding
Bracknell
Barnsley
Grimsby
Wellingborough
Tamworth
Warrington
Milton Keynes

Kövesse magyar oldalunkatahol anyanyelvén értesülhet a legújabb munkalehetőségekrőlilletve kérdezhet magyar munkatársainktól. 

Applying for this role as

Apply Now