Кандидати

Нашите кандидати са важни за нас и ние, от CSP, се опитваме да направим търсенето на работа по-приятен процес, разбирайки, че хората имат много причини да търсят нова работа.

Polski
Română
Slovenský
Latvijas
Português
български
Lietuvis
Magyarul
Español

Работим с всички кандидати, независимо от нивото им на квалификация или длъжност, това дали търсят работа на пълен работен ден, непълен работен ден, временна или постоянна работа. Ние оценяваме Вашите умения и опит и, особено важно е да се отбележи, отделяме време да обсъдим подробно следващата Ви позиция, тъй като всеки човек е различен.


Винаги можете да се свържете с нас и ще работим с Вас, докато не намерите нова позиция, от която да сте доволни. Ние също така ще се погрижим Вашите графици да бъдат прецизно обработени.

Моля, вижте нашата страница за свободни работни места, след което ни се обадете по телефона, за да проведете разговор с човек от екипа ни от опитни консултанти. Това ще ни позволи да научим повече за Вас и да обсъдим Вашите конкретни изисквания и ще Ви позволи да ни зададете въпроси за това как можем да Ви помогнем.

Можете също да се регистрирате директно при нас,  като кликнете тук.

С голямо разнообразие от работодатели, които се доверяват на CSPза намирането както на гъвкав, така и на постоянен персонал, ние наистина имаме почти всякакъв вид работа за почти всички нива на способности и опит!

Нашето обещание

CSP предоставя

Много от нашите работодатели и работни места предоставят

Нашите работници са най-ценният ни актив и в CSP работим усилено, за да сме на челните позиции, които да ни позволят да гарантираме благосъстояние и облаги за работниците с най-високо качество!

За да започнете работа с нас е необходимо да си запишете час за среща с консултантите ни в нашия офис. Там те ще ви обяснят повече за наличните  свободни позиции и ще ви помогнат да се регистрирате. За да си запишете час, моля натиснете линка по-долу и попълнете дата и час, удобни за вас. Попълнете и имената си и телефон за връзка. Важно е да донесете с вас доказателство за работа  (паспорт или лична карта, статус за уседналост и национално осигурителен номер – NINO). 

Запишете си час при CSP на: 

Nuneaton
Leicester
Spalding
Bracknell
Barnsley
Grimsby
Wellingborough
Tamworth
Warrington
Milton Keynes

Последвайте фейсбук страницата никъдето ще намерите обяви преведени на български и можете да комуникирате с нашите представители на родния си език. 

Applying for this role as

Apply Now